Clinică medicală din Constanța, percheziționată de polițiști într-un dosar de vătămare corporală din culpă

Mașină de Poliție

La data de 29 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat o percheziție la sediul unei clinici medicale din municipiul Constanța, într-un dosar penal privind săvârșirea a două infracțiuni de vătămare corporală din culpă.

Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, la datele de 7 ianuarie 2021 și 3 decembrie 2022, un bărbat ar fi efectuat intervenții chirurgicale asupra a două femei, în urma cărora acestea ar fi fost vătămate corporal.

În urma efectuării perchezițiilor, au fost ridicate bunuri cu valoare probatorie.

În cauză, cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*