Fără apă caldă și căldură în zona ICIL

Problema cu căldura în Constanța

Constănțenii care locuiesc în zona ICIL au rămas, miercuri dimineața, fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii.

Societatea de Termoficare Constanța a anunțat că din cauza unei avarii apărută pe rețeaua de transport amplasată pe bulevardul 1 Decembrie 1918 nr.2  nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum și a încalzirii, în zona ICIL.

Echipele de intervenție ale Societății Termoficare Constanța SRL au început lucrările de eliminare a avariei. Societatea de Termoficare estimează că apa caldă și încălzirea vor fi reluate în cursul zilei de miercuri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*