FOTO VIDEO O asistentă medicală a fost rănită după ce ambulanța în care se afla a fost accidentată

Ambulanța a fost serios avariată, iar asistenta medicală a fost rănită. FOTO SAJ Constanța

Accidentul rutier s-a produs marți după amiază în localitatea Cumpăna, în jurul orei 16.30, când autospeciala SAJ se deplasa cu semnalele acustice și luminoase la o solicitare din partea unei paciente în vârstă de 49 de ani.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un șofer în vârstă de 23 de ani, a condus o autoutilitară pe Șoseaua Constanței în localitatea Cumpana, dinspre DN 39 către centrul localității Cumpăna. După intersecția cu strada Ion Minulescu, conducătorul în cauză nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu o ambulanță, aceasta având în funcțiune semnalele luminoase și sonore.

În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată în alte două autoturisme care se aflau staționate. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoutilitarei, precum și a asistentei din ambulanță, în vârstă de 37 de ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*