Două fete în pericol de înec în această dimineață pe plaja din Costinești

Barbat inecat Eforie Nord. SMURD resuscitare

Inconștiența adulților, dar și a tinerilor continuă să provoace tragedii pe litoralul românesc. Deja s-au înregistrat 7 decese prin submersie de la începutul acestei luni, una dintre victime, o fetiță fiind dată dispărută de câteva zile pe plaja din Eforie. Cel puțin în tot atâtea cazuri, victimele au fost salvate. Ultimele două cazuri au fost înregistrate în această dimineață, la oră 8.45.

Două adolescente de aproximativ 18 ani au fost salvate de la moarte de o patrulă a ISU Dobrogea. Scafandrii patrulau cu ambarcațiunea RIB în zonă plajei din Costinești, când au observat două tinere în pericol de înec, care fuseseră trase de curenți în larg. Au intervenit și salvamarii de pe plajă, iar fețele au fost scoase pe mâl, în stare de semi-conștientă. Au fost resuscitate, iar după ce starea lor s-a stabilizat au fost preluate de echipaje ale SMURD și SAJ și transportate la Spitalul Județean Constanța pentru investigații suplimentare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*