În decurs de doar câteva ore, trei mașini s-au răsturnat în Constanța, Mamaia și Năvodari

Mașina s-a răsturnat în sensul giratoriu. FOTO Infotrafic

Trei accidente rutiere au avut loc pe raza județului Constanța spre sfârșitul zilei de sâmbătă 23 mai. În toate trei cazurile a fost vorba de mașini răsturnate. Din fericire nu au fost înregistrate victime rănite grav, doar două dintre ele ajungând la spital.

Primul și cel mai grav a avut loc a avut loc în jurul orei 19.50 în zona Taberei Năvodari. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un șofer în vârstă de 21 de ani a condus un autoturism dinspre Constanța spre Năvodari. În apropiere de sensul giratoriu din zona Max, a pierdut controlul direcției de mers către stânga, a pătruns pe contrasens și s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a două pasagere, de 18 ani.

În jurul orei 22.45, un alt șofer a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat cu mașina, pe bulevardul Mamaia, în zona hotelului Turist din municipiul Constanța. Două persoane au fost rănite ușor, evenimentul rutier rămânând tamponare. Un alt accident a avut loc la puțin timp după miezul nopții, în zona sensului giratoriu de la Aqua Magic. Și de această dată a fost vorba de un autoturism răsturnat cu două persoane rănite ușor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*