În decurs de doar câteva ore, trei mașini s-au răsturnat în Constanța, Mamaia și Năvodari

Mașina s-a răsturnat în sensul giratoriu. FOTO Infotrafic

Trei accidente rutiere au avut loc pe raza județului Constanța spre sfârșitul zilei de sâmbătă 23 mai. În toate trei cazurile a fost vorba de mașini răsturnate. Din fericire nu au fost înregistrate victime rănite grav, doar două dintre ele ajungând la spital.

Primul și cel mai grav a avut loc a avut loc în jurul orei 19.50 în zona Taberei Năvodari. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un șofer în vârstă de 21 de ani a condus un autoturism dinspre Constanța spre Năvodari. În apropiere de sensul giratoriu din zona Max, a pierdut controlul direcției de mers către stânga, a pătruns pe contrasens și s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a două pasagere, de 18 ani.

În jurul orei 22.45, un alt șofer a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat cu mașina, pe bulevardul Mamaia, în zona hotelului Turist din municipiul Constanța. Două persoane au fost rănite ușor, evenimentul rutier rămânând tamponare. Un alt accident a avut loc la puțin timp după miezul nopții, în zona sensului giratoriu de la Aqua Magic. Și de această dată a fost vorba de un autoturism răsturnat cu două persoane rănite ușor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*