În Constanța, acțiunea de imunizare se va desfășura la Pavilionul Expozițional și în spitalul modular amplasat pe Stadionul „Portul“

În Constanța, acțiunea de imunizare se va desfășura și la Pavilionul Expozițional. FOTO Primăria Constanța

Având în vedere că se apropie cu pași repezi startul celei de-a doua etape a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, Primăria Constanța a început pregătirile pentru ca aceasta să se desfășoare în condiții de siguranță atât pentru personalul medical, cât și pentru persoanele care se vor vaccina.

Astfel, în Constanța, acțiunea de imunizare se va desfășura la Pavilionul Expozițional și în spitalul modular amplasat pe Stadionul „Portul“, în incinta cărora vor fi amenajate mai multe centre de vaccinare.

Pe lângă asigurarea spațiilor necesare, care vor fi amenajate cu respectarea circuitului unidirecțional (intrări și ieșiri separate), Primăria Constanța va asigura execuția lucrărilor de compartimentare și branșare a fiecărui centru de vaccinare la rețelele de apă/canalizare și alte utilități. Fiecare sală va fi dotată cu mobilier specific activității de vaccinare: mese speciale, scaune, dar și echipamente și produse pentru asigurarea igienei și curățeniei.

Centrele medicale vor funcționa după ce vor fi evaluate și autorizate de Direcția de Sănătate Publică Constanța.

Amintim că în cea de-a II-a etapă va fi imunizată populația cu grad ridicat de risc, lucrători care desfășoară activități în domenii-cheie, esențiale, iar în etapa a III-a populația generală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*