VIDEO Primăria Cumpăna a început acțiunea de dezinsecție în comună

Primăria Cumpăna a început acțiunea de dezinsecție în comună

Prima etapă a acțiunii de dezinsecție, pentru combaterea căpușelor, țânțarilor, muștelor, puricilor dar și a altor insecte dăunătoare a început în comuna Cumpăna în seara zilei de miercuri, 30 iunie, începând cu ora 21.30.

Potrivit reprezentanților Primăriei Cumpăna, s-a acționat cu patru generatoare ULV de mare capacitate, substanța folosită fiind K-Othrine EC 84.

De altfel, încă de săptămâna trecută Primăria Cumpăna a făcut apel la cetățeni și la agenții economici să facă dezinsecția pe proprietățile pe care le dețin.

„Pentru ca acțiunea de dezinsecție să fie eficientă facem apel și la cetățeni și la agenții economici să desfășoare în aceeași perioadă dezinsecția pe proprietățile pe care le dețin. Vă vom comunica în timp util când se va desfășura a doua etapă a acțiunii de dezinsecție”, a transmis Primăria Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*