Acțiune antidrog în Vama Veche: nouă persoane cercetate pentru trafic sau deținere de droguri

Acțiune antidrog în Vama Veche: Nouă persoane cercetate pentru trafic sau deținere de droguri. FOTO cu rol ilustrativ

Nouă persoane sunt cercetate penal, pentru trafic sau deținere de droguri, după ce au fost surprinse de polițiștii constănțeni având asupra lor stupefiante în cursul unei acțiuni antidrog organizate în Vama Veche.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, în cursul zilei de sâmbătă, 17 iulie, polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog au desfășurat o acțiune pe linia combaterii infracțiunilor de trafic/deținere de droguri, respectiv efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile de avea efecte psihoactive, pe raza stațiunii Vama Veche.

„În urma activităților desfășurate, polițiștii au întocmit șapte dosare penale pentru comiterea unor infracțiuni de trafic, respectiv deținerea de droguri de risc și de mare risc, fiind cercetate nouă persoane”, au transmis reprezentanți ai IPJ Constanța.

De asemenea, au fost indisponibilizate diverse cantități de cannabis, Ecstasy și cocaină.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Trackback / Pingback

  1. Nouă Persoane Cercetate Pentru Trafic Sau Deținere De Droguri – CTnews » Local Info

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*