În această perioadă au loc înscrieri la concursul pentru ocuparea funcției de director al CJAS Constanța

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. FOTO USR PLUS

Reprezentanții USR PLUS anunță că în această perioadă au loc înscrieri la concursul pentru ocuparea funcției de director al Casei de Asigurări de Sănătate în municipiul București și mai multe județe din țară, între care și Constanța.

„Sub mandatul ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, începe depolitizarea și profesionalizarea instituțiilor aflate în subordinea Ministerului Sănătății. Competențele profesionale necesare ocupării unui post de conducere nu trebuie evaluate prin prisma unui carnet de partid, ci validate pe baza unor concursuri accesibile tuturor”, au precizat reprezentanții USR PLUS.

Astfel, concursul va avea loc în data de 6 mai, de la ora 10.00, și are că scop ocuparea posturilor vacante de directori CAS în Constanța, Alba, Arad, Argeș, Bihor, Bistrița, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea, Municipiul București și Casei de Asigurări de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranței Naționale și Autorității Judecătorești.

Candidații pot depune dosarele de înscriere la până la data de 20 aprilie, ora 17.00. Concursul constă într-o probă scrisă, care se va desfășura la amfiteatrul Spitalului Universitar de Urgență București, urmată de un interviu, care se va desfășura în termen de patru zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise, la sediul CNAS din București, Calea Călărașilor nr. 248.

Informațiile complete referitoare la modul de organizare a concursului, criteriile de selecție a candidaților și bibliografia de concurs sunt publicate pe site-ul CNAS, la adresa: http://www.cnas.ro/page/posturi-vacante-i-concursuri.html.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*