Caravana Blood Network ajunge în acest weekendîn Constanţa

Donare de sânge

Organizatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea continuă campania de donare de sânge Blood Network, care la acest final de săptămână va ajunge în Constanța, în parcarea Kaufland, Bulevardul Tomis 437.

Cei care donează sânge la caravana mobilă sâmbătă, 24 iunie, și duminică, 25 iunie, între orele 08.00 și 14.00, și se înscriu pe reteaua.sieudonez.ro primesc un bilet de o zi pentru prima zi de festival la UNTOLD sau Neversea 2023 și tichete de cumpărături în valoare de 50 de lei din partea Kaufland România.

Donarea la caravana mobilă din parcarea Kaufland, Bulevardul Tomis 437, se face în limita capacității de recoltare.

Cei care aleg să doneze sânge în Centrele de Transfuzii trebuie să acceseze site-ul untold.com sau neversea.com, secțiunea BLOOD NETWORK, pentru a completa formularul de înscriere, să atașeze o poză cu adeverința de donator, după care vor primi pe adresa de e-mail un voucher, cu care vor putea achiziționa abonamente la prețuri speciale la UNTOLD sau Neversea.

Doritorii se pot înscrie prin formular, pentru a dona în Centrele de Transfuzii, accesând următoarele link-uri:

Pentru UNTOLD: https://forms.monday.com/forms/e8bdd388d31d7394a3e6919a444e1606?r=use1

Pentru Neversea: https://forms.monday.com/forms/c623913372bb06667731a23ebae27401?r=use1

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*