FOTO VIDEO Impact frontal între două autoturisme pe DN 39, între Eforie Nord și Sud

Accident grav pe DN 39. FOTO captură video

Un grav accident rutier s-a produs luni după amiază între Eforie Nord și Eforie Sud, fiind implicate patru autoturisme. La fața locului au fost trimise echipaje ale ISU Dobrogea, SMURD și SAJ pentru salvarea victimelor, circulația fiind blocată.

Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, la fața locului a intervenit echipajul de descarcerare de la Secția Tuzla, care a găsite trei victime, din care una încarcerată. În scurt timp s-a reușit scoaterea șoferului rănit dintre resturile mașinii și transportarea lui la spital. Tot la spital a mai fost transportată și o femeie împreună cu copilul său.

La locul intervenției, în afară de echipajul de descarcerare a mai intervenit un echipaj SMURD B de la Mangalia, unul SAJ C și un SAJ B.

UPDATE

„La data de 4 iunie, ora 15.15, un tânăr, de 20 de ani,din Constanța, a condus un autoturism pe DN 39, în afara localității Eforie Sud, dinspre Eforie Sud catre Eforie Nord și, ajungând la km 14+700m, pe fondul neadaptării vitezei la condittiile de drum, ploaie torențială și carosabil ud, a pierdut controlul asupra direcție de mers, pătrunzând pe sensul opus de mers și intrând în coliziune cu 2 autoturisme, acestea fiind conduse de un bărbat, de 42 de ani, din Mangalia, respectiv un barbat de 40 de ani, din București. În urma coliziunii, al doilea auto a fost proiectat către dreapta, în afara părții carosabile. A rezultat vătămarea corporală gravă a celui de-al doilea conducator auto, vătămarea corporală ușoară a pasagerului dreapta fața, un bărbat de 40 ani din acelasi auto, precum și vătămarea corporală ușoară a unei femei, de 39 de ani și a unui minor, de 3 ani, ambii pasageri spate autoturismul din urmă“au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*