I-a luat iarna prin surprindere? Consilierii județeni din Constanța se întâlnesc de urgență pentru aprobarea tarifelor de deszăpezire

Președintele CJ Constanța, Marius Horia Țuțuianu și Lucian Lungoci, directorul RAJDP Constanța. FOTO CTnews.ro

O ședință de Urgență a Consiliului Județean Constanța a fost convocată pentru 28 noiembrie la ora 12.00. Motivul invocat de președintele Marius Horia Țuțuianu este acela de aprobare a tarifelor pentru deszăpezire.

Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța are nevoie ca aceste tarife să fie aprobate pentru ca drumurile județene să nu fie acoperite de zăpadă și polei.

Ședința de Consiliu Județean a fost programată să aibă la loc în Sala “Remus Opreanu” a Palatului Administrativ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*