I-a cerut 8.000 de euro fostei iubite pentru a nu face publice filmele compromițătoare făcute împreună

Un individ din Techirghiol, nemulțumit că a fost părăsit, a decis să iasă totuși învingător din relație. Soluția sa a fost să o șantajeze pe fosta concubină, cerându-i suma de 8.000 de euro. Pentru acești bani ar fi fost de acord să nu facă publice mai multe filmări compromițătoare cu ea.

Inițial, Florin Adrian A. de 33 de ani din Techirghiol a încercat să obțină împăcarea cu fosta concubină, ajutându-se de filmările pe care le făcuseră împreună în timp ce întrețineau relații sexuale. Când a văzut că femeia este hotărâtă și nu vrea să se împace, a decis să îi ceară bani. A considerat că prestația sa artistică din filme și tăcerea valorează 8.000 de euro.

Femeia șantajată a avut prezența de spirit să înregistreze apelurile telefonice în care era șantajată, iar în data de 26 septembrie a mers la poliție și a depus o plângere. Pe numele individului a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj și violare a vieții private, cercetările fiind derulate de  polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al I.P.J. Constanța.

Polițiștii constănțeni, sub coordonatrea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au realizat un flagrant, iar în data de 28 septembrie,  Florin Adrian A. s-a deplasat în zona Gării C.F.R. din municipiul Constanța, unde știa că trebuie să se întâlnească cu fosta iubită și să își primească banii. În loc de bani a primit o pereche de cătușe și un pat în arestul IPJ Constanța, fiind reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Individul urmează a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

UPDATE

„În intervalul 31.08.2017 – 26.09.2017, inculpatul a ameninţat-o pe persoana vătămată B.I.M. cu acte de violenţă şi cu moartea, prin intermediul serviciilor de telefonie mobilă, pentru a o constrânge pe aceasta să accepte reluarea relaţiei de concubinaj, iar, la data de 26.09.2017, a solicitat persoanei vătămate suma de 8.000 de euro, ameninţând-o pe aceasta că în caz contrar va da în vileag o înregistrare video realizată în vara anului 2017, în locuinţa acesteia, fără drept şi fără acceptul său, prin plasarea unui terminal mobil în încăperea în care inculpatul şi persoana vătămată au întreţinut relaţii sexuale,“ au transmis procurorii printr-un comunicat de presă

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*