Nuntă organizată în pandemie, cu încălcarea legii, stricată de polițiștii constănțeni

O petrecere de nuntă, organizată, sâmbătă, în căminul cultural din satul General Scărișoreanu, a fost oprită de polițiști, pentru încălcarea normelor sanitare în perioada pandemiei de coronavirus, organizatorul evenimentului fiind amendat cu 3.000 de lei.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii Secției 9 Rurală Topraisar au fost sesizați sâmbătă seară, în jurul orei 21.30, prin apel 112, cu privire la faptul că la căminul cultural din localitatea General Scărișoreanu ar avea loc un eveniment privat cu participarea mai multor persoane, care nu ar fi respectat prevederile legale referitoare la unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

„Echipajul de intervenție a constatat faptul că este vorba despre o nuntă, care se desfășura cu participarea a aproximativ 40 de persoane, încălcându-se astfel prevederile HG 856/2020 privind prelungirea stării de alertă, prin care este interzisă organizarea de evenimente private – nunți, botezuri, mese festive etc”, au precizat reprezentanții Poliției Județene Constanța.

Organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*