1.500 lei amendă a primit o constănțeancă de la Poliția Locală pentru că își plimba câinele cane corso fără a respecta legea

Stăpâna câinelui a fost amendată cu 1.500 lei. FOTO DGPL

Un echipaj al Poliției Locale Constanța a găsit în parcul Viitorului-zona CET, un câine de talie mare, rasa Cane Corso,  care nu avea nici lesă și nici botniță, iar stăpâna acestuia se afla în apropiere.

Pentru nerespectarea prevederilor legale, deținătorul legal al patrupedului a fost sancționat contravențional cu suma de 1.500 lei în conformitate cu dispozițiile O.U.G nr.55/2002 privind regimul de deținere a câinlor periculoși sau agresivi.

Reprezentanții DGPL Constanța aduc la cunoștința opiniei publice că nerespectarea normelor legale privind plimbatul câinilor fără lesă pe drumurile publice, în parcuri și alte spații/locuri publice, chiar însoțiți de stăpâni, cu excepția locurilor special amenajate, poate atrage răspunderea contravențională a însoțitorului animalului de companie cu amendă cuprinsă între 500-1.000 lei.

Adauga valoare acestui articol "1.500 lei amendă a primit o constănțeancă de la Poliția Locală pentru că își plimba câinele cane corso fără a respecta legea"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News