CTnews TV Primarul din Cumpăna, Mariana Gâju, despre proiectele aflate în derulare și cele viitoare, pentru dezvoltarea comunei

Mariana Gâju. FOTO Adrian Boioglu

Mariana Gâju, primarul din Cumpăna, a fost invitata jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Mariana Gâju a vorbit despre proiectele aflate în implementare în localitate, printre care locuințele pentru tineri, modernizarea grădiniței cu program prelungit “Sfânta Maria”, realizarea Centrului Civic și a nodului rutier Cumpăna, extinderea părții carosabile, canalizare pluvială, iluminat public și amenajare pistă bicicliști, în limita amplasamentului, pe drumul DN39E.

De asemenea, primarul din Cumpăna a prezentat și câteva proiecte depuse deja pentru finanțare. Este vorba, printre altele, realizarea unui bzin de înot, de modernizarea trotuarelor, pe o distanță de 96 de kilometri, extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare menajeră, înființarea unei platforme de depozitare a gunoiului de grajd.

Totodată, în cadrul emisiunii, Mariana Gâju a dezvăluit dacă va mai candida pentru un nou mandat la alegerile de anul viitor.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*