FOTO VIDEO Pompierul Daniel Fripis, condus pe ultimul drum

Pompierul Daniel Fripis a fost condus pe ultimul drum. FOTO ctnews.ro

Pompierul din Constanța care și-a pierdut viața în urma unei explozii care a avut loc pe 29 august a fost condus astăzi pe ultimul drum. Detașamentul “Constanța Oraș” al ISU Dobrogea poartă de astăzi numele “Sublocotenent Fripis Marius Daniel”. Ordinul a fost semnat de secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

Slujba de înmormântare a avut loc la catedrala Sfinții Petru și Pavel din Constanța și a fost condusă de însuși ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*