Patru tineri, cercetați pentru tâlhărie după ce au furat bijuterii și bani dintr-o locuință din Eforie

Patru tineri, cercetați pentru tâlhărie după ce au furat bijuterii și bani dintr-o locuință din Eforie

Patru tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 20 de ani, sunt cercetați de poliţiştii constănțeni după ce au pătruns într-o locuință din Eforie peste proprietar și au furat bijuterii, bani şi două telefoane mobile.

Astfel, potrivit IPJ Constanța, la data de 23 februarie, aceștia ar fi pătruns în locuința unei persoane și, prin violență, ar fi deposedat-o de bijuterii și ar fi sustras suma de 6.000 de lei și două telefoane mobile.

Totodată, în urma cercetărilor, polițiștii au mai stabilit că cei patru sunt autori ai altor două infracțiuni de tâlhărie calificată și a unei infracțiuni de furt calificat, fapte comise în luna februarie. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 70 la sută, urmând a fi predat persoanelor vătămate.

Trei dintre bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 20 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de sâmbătă, 20 martie, să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*