Valentin Vrabie a câștigat Primăria Medgidia cu 65%. PNL va avea 11 consilieri locali

Valentin Vrabie. FOTO Adrian Boioglu

Valentin Vrabie a câștigat Primăria Medgidia cu 65%, iar PNL va avea 11 consilieri locali.

„Vă mulțumesc pentru sprijinul și încrederea pe care mi le-ați acordat! Aceasta este victoria noastră, victoria celor care iubesc municipiul Medgidia, a celor care vor un oraş prosper și modern!

Așa cum am promis zilele trecute, astăzi am semnat și ordinul de începere a lucrărilor pentru înființarea rețelei de distribuție a gazelor naturale în satele Valea Dacilor și Remus Opreanu. O investiție în valoare de peste 21 milioane lei care va aduce curând confort și bunăstare pentru locuitorii celor două sate.

Împreună continuăm dezvoltarea Medgidiei!” – a spus Valentin Vrabie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*