FOTO Zona Faleză Nord a fost „curățată“ de de către echipele Poliției Locale Constanța și cele ale Polaris M Holding

Polițiștii locali și angajații Polaris au igienizat locația din Faleză Nord. FOTO DGPL Constanța

În cursul zilei de 16 octombrie, polițiștii locali din cadrul DGASPC Constanța în colaborare cu inspectori ai Serviciului de Igienă Publică din cadrul Primăriei municipiului Constanta și lucrători ai firmei SC. Polaris M Holding au acționat pe strada Maior Șofran din cartierul constanțean Faleză Nord. Scopul acțiunii a fost igienizarea și menținerea curățeniei zonei, depistării persoanelor care locuiesc în zonă și care nu dețin forme legale ori care cresc animale, precum și pentru verificarea legalității construcțiilor.

În zona respectivă, polițiștii locali au găsit locuind în condiții precare și persoane minore, drept pentru care a fost solicitat sprijinul reprezentaților DGASPC și SPAS Constanța.

În cadrul acțiunii s-au desfășurat următoarele operațiuni:

  • s-au aplicat 10 sancțiuni contravenționale ( 1 depozitare obiecte inestetice în incinta imobilelor sau în exteriorul acestora, vizibile din domeniul public sau privat; 2 neîntreținerea curățeniei în interiorul și în exteriorul curților;
  • 1 executarea de lucrări improvizate-cotețe, șoproane; 1 culegerea de materiale reciclabile în alte condiții decât cele legale; 1 tulburarea ordinii și liniștii publice; 1 carte de identitate expirată; 3 ședere fără a deține forme legale) în valoare totală de 2460 lei.
  • s-a dispus măsura complementară de confiscare și ridicare a materialelor reciclabile;
  • s-au luat măsuri de igienizare a zonei de către lucrătorii firmei de salubritate;

De asemenea, s-au încheiat 3 note de constatare, urmând ca proprietarii terenurilor neigienizate și a clădirii deteriorate, din zona menționată, să fie invitați la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța pentru aplicarea prevederilor legale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*