Hoț internaţional depistat de către jandarmi

În data de 19 septembrie în jurul orei 23.30 un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, aflat în misiune de patrulare în zona obiectivelor din competența, a observat pe bulevardul Ferdinand din municipiului Constanța, un tânăr care a atras atenția prin faptul că a devenit agitat şi a încercat să fugă la vederea oamenilor legii.

Jandarmii l-au ajuns din urmă şi au procedat la legitimarea şi stabilirea identității acestuia. În urma verificărilor făcute, jandarmii au descoperit faptul că numitul D.M. în vârstă de 19 ani, din Constanța, figura ca urmărit internațional în vederea arestării şi extrădării, pentru mai multe furturi săvârșite în Germania.

Persoana în cauză a fost predată lucrătorilor Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în vederea luării măsurilor legale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*