Jandarmii constănțeni au prins un individ care avea un mandat de arestare pe numele său

Jandarmii au asigurat măsurile de ordine publică. FOTO Cătălin Schipor

Jandarmii constănțeni au depistat, în Constanța, o persoană care avea emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru furt.

Miercuri, 2 ianuarie, în jurul orei 17.00, un echipaj de jandarmerie, din cadrul Grupării Mobile Constanţa, aflat în misiune de menţinere şi asigurare a ordinii publice în zona „Abator” din Constanța, a observat o persoană agitată care s-a întors şi a mărit pasul la vederea echipajului.

Persoana a fost somată, legitimată şi identificată. Bărbatul în vârstă de 23 ani, figura ca persoană urmărită general, întrucât avea pe numele său un mandat de arestare preventivă, emis de Judecătoria Constanța pentru furt. Acesta a fost predat la Secția 5 Poliție Constanța pentru continuarea cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*