Un grup de iubitori de muguri, adunați de jandarmi din Vama Veche

Jandarmii au adunat multă marfă ilegală din Vama Veche. FOTO GJM Tomis

Jandarmii au surprins în Vama Veche cinci persoane care aveau asupra lor, două pungi autosigilante transparente în care se aflau 21 de bile cu muguri vegetali de culoare verde- maronie, învelite în folie de aluminiu, un borcan și mai multe folii cu aceeași substanță, șase aparate de mărunţit sub formă cilindrică care prezentau la interior urme de fragmente vegetale cu miros înţepător și mai multe jointuri.

În perioada 14-16 iulie, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în Vama Veche, au surprins cinci persoane cu vârste cuprinse între 23-25 ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri). Asupra acestora, jandarmii au mai găsit două pungi autosigilante transparente în care se aflau 21 de bile cu muguri vegetali de culoare verde- maronie, învelite în folie de aluminiu, un un borcan și mai multe folii cu aceeași substanță, șase aparate de mărunţit sub formă cilindrică care prezentau la interior urme de fragmente vegetale cu miros înţepător și mai multe jointuri.

Pliculeţele autosigilante, aparatele de mărunţit, folile de aluminiu şi jointurile găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*