Garda de Mediu a amendat operatorul depozitului de deșeuri din Costinești cu 40.000 lei

Depozitul de deșeuri de la Costinești. FOTO Garda de Mediu Constanța

Garda de Mediu Constanța a amendat operatorul depozitului de deșeuri din Costinești cu 40.000 lei.

“Operatorul depozitului de deseuri din Costinesti a fost amendat cu 40.000 lei pentru incalcarea prevederilor OG 2/2021 privind depozitarea deseurilor. La controlul planificat efectuat de comisarii Garzii de Mediu Constanta s-a constatat ca nu toate deseurile intrate in depozit sunt supuse operatiunilor de tratare in instalatiile de pe amplasament. Deseuri municipale amestecate, deseuri biodegrdabile si reciclabile au fost descarcate direct in alveola activa, in vederea eliminarii prin depozitare, inainte de a fi dirijate catre instalatiile de sortare, tratare mecano-biologica si compostare in scopul separarii elementelor reciclabile de componentele organice ale deseurilor” – Garda de Mediu Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*