Rețele Electrice Dobrogea anunță că incidentele din rețeaua de medie tensiune au fost reparate în județul Constanța și nu mai sunt localități nealimentate, ci incidente izolate

Intervenții ale electricienilor. FOTO Rețele Electrice Dobrogea

Echipele Rețele Electrice Dobrogea, ale contractorilor și cele mobilizate de la alte regiuni intervin în continuare în județele Constanța, Ialomița și Călărași pentru a remedia multiple deranjamente individuale și colective în mai multe localități.

În cele trei județe toate incidentele din rețeaua de medie  tensiune au fost reparate, astfel că nu mai există localități nealimentate, ci incidente punctuale în interiorul localităților.

În județul Tulcea, tehnicienii intervin și în rețelele de medie tensiune pentru restabilirea alimentării în 3 localități, din care 2 cu alimentarea întreruptă parțial.

Suprafața mare afectată de vântul cu viteze de peste 100 km/h și precipitații, precum și accesul dificil în zonele cu defecte din cauza ploii și noroiului, majorează duratele de intervenție.

Odată cu remedierea rețelelor de medie tensiune care alimentează localitățile, echipele repară și deranjamentele de joasă tensiune în interiorul localităților.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*