Bărbat din Făurei, trimis în judecată după ce a amenințat doi polițiști cu moartea și le-a distrus mașina de serviciu

Masina de politie in fata Parchet Tribunal si Judecatorie Constanta. FOTO Catalin Schipor

Un bărbat din satul Făurei, de pe raza comunei Băneasa, a fost trimis în judecată după ce, la începutul lunii decembrie, a amenințat cu moartea doi polițiști aflați în misiune și le-a distrus mașina de serviciu.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în seara de 03 decembrie, la ora 16.58, în contextul intervenției la un apel 112 al unui echipaj de poliție din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Băneasa, pe strada Geamiei din satul Făurei, inculpatul A.C., aflat sub influența băuturilor alcoolice, i-a amenințat pe cei doi polițiști din echipajul de intervenție că îi va omorî. El le-a adresat cuvinte jignitoare, s-a îndreptat în direcția acestora având în mână un topor, s-a urcat cu picioarele pe autospeciala de poliție și a spart parbrizul acesteia prin lovirea repetată cu pumnii, prin acțiunile sale de violență morală și fizică tulburând ordinea și liniștea publică din localitate.

Procurorii au dispus trimiterea în judecată a bărbatului, sub control judiciar, pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj (două fapte) și tulburarea ordinii și liniștii publice. Dosarul de urmărire penală a fost trimis spre soluționare la Tribunalul Constanţa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*