Bucureștean prins de polițiștii constănțeni în timp ce vindea, neautorizat, peste 300 de kilograme de articole pirotehnice

Depistat în timp ce vindea, neautorizat, articole pirotehnice. FOTO: IPJ Constanța

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au depistat, în flagrant delict, un bărbat de 35 de ani care intenționa să vândă articole pirotehnice din categorii nedestinate publicului larg. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Potrivit IPJ Constanța, în cursul zilei de luni, 06 decembrie, polițiștii au desfășurat o acțiune de prindere în flagrant a unui bărbat de 35 de ani, din municipiul Bucureşti, despre care existau informații că se va deplasa în județul Constanța pentru a comercializa, neautorizat, articole pirotehnice de diferite mărci și categorii.

„Acesta a fost depistat în orașul Năvodari, având în portbagajul și pe bancheta autoturismului său cantitatea de 320 de kilograme de articole pirotehnice din categoriile P1, F2 și F3, pe care urma ar fi urmat să le predea unui cumpărător. Bunurile au fost ridicate, în vederea indisponibilizării”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea fără drept de operațiuni cu articole pirotehnice, potrivit Legii 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*