FOTO Ziua Copilului, sărbătorită cu mare fast în municipiul Medgidia

Ziua Copilului la Medgidia. FOTO Primăria Medgidia

Sâmbătă, 01 iunie 2024, Parcul 01 Mai a devenit neîncăpător pentru mulțimea de părinți și copii sosiți pentru a se bucura de activitățile și surprizele pregătite de municipalitate cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaționale a Copilului.

„În ciuda amenințărilor primite de artiștii invitați la eveniment, instituțiile de ordine publică au asigurat păstrarea ordinii și siguranței publice pe toată perioada desfășurării manifestărilor artistice.

Vremea favorabilă și atmosfera fascinantă creată de personajele transpuse din basme și benzi desenate, precum și variatele activități dedicate copiilor de toate vârstele, au asigurat un eveniment de succes, de care s-a bucurat un număr mare de persoane din tot județul Constanța.

Pe tot parcursul evenimentului invitații s-au putut răcori savurând proaspăta înghețată londoneză oferită gratuit.

Momentele culminante ale serii au fost oferite de Bogdan DLP, Rareș și Erika care au strâns un număr impresionant de tineri și adulți dornici de distracție.

O mulțime de zâmbete, fotografii reușite și curcubee muzicale sunt câteva dintre frumoasele amintiri oferite de un 01 iunie de neuitat la Medgidia” – Primăria Medgidia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*