FOTO Ziua Armatei Române a fost sărbătorită în municipiul Medgidia

Reprezentanții administrației locale, militari și civili au participat la evenimentele dedicate Zilei Armatei. FOTO Primăria Medgidia

Cu ocazia Zilei Armatei Române, la Monumentul Eroului Român din Municipiul Medgidia au avut loc manifestări dedicate comemorării soldaților căzuți pe câmpul de luptă. La eveniment au participat reprezentanți ai instituțiilor publice din municipiu, cadre militare, asociații militare și cetățeni.

Festivitatea a debutat cu intonarea inmului național și oficierea serviciului religios de pomenire a ostașilor români.

La eveniment a fost prezent și edilul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, care a depus o coroană de flori în numele administrației locale.

„Este ziua cinstirii memoriei eroilor noștri, care și-au sacrificat viața pentru ca această națiune să dăinuiască de-a lungul istoriei, a celor care s-au dedicat apărării patriei, care prin jertfa lor au contribuit la formarea naţiunii şi a statului român. Avem cu toții datoria de a ne apleca cu recunoștință, respect și mândrie asupra semnificației acestui moment, atât pentru cei care slujesc sub drapelul tricolor, cât și pentru întreaga națiune. La mulţi ani, Armatei Române! La mulţi ani, România!”, a transmis edilul.

La Monumentul Eroului Român au depus coroane de flori reprezentanți ai unităților militare din Medgidia, ai instituțiilor publice, asociații ale cadrelor militare în rezervă și în retragere și partide politice.

Manifestările s-au încheiat cu defilarea detașamentului de onoare, în aplauzele celor prezenți.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*