FOTO Ziua Protecției Civile, aniversată la Medgidia

Ziua Protecției Civile la Medgidia. FOTO Primăria Medgidia
Ziua Protecției Civile la Medgidia. FOTO Primăria Medgidia

În data de 28 februarie a fiecărui an, sărbătorim Ziua Protecţiei Civile. În anul 1933, Regele Carol al II-lea, prin “Înalt Decret Regal nr. 468″, a aprobat Regulamentul Apărării Contra Atacurilor Aeriene, ca o necesitate a protejării populaţiei civile de urmările efectelor devastatoare ale primului război mondial. Acesta constituie actul de naştere al Protecţiei Civile în România.

Cu prilejul sărbătoririi celei de-a 84-a aniversări a Zilei Protecției Civile din România, Detașamentul de Pompieri Medgidia a organizat azi, luni, 27 februarie 2017, o prezentare a tehnicii de intervenție și un punct de informare pentru cetățeni, în fata Casei de Cultura a Sindicatelor “Lucian Grigorescu”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*