Nava de desant „USS Fort McHenry”, în vizită în România

Nava americană de desant „USS Fort McHenry” (LSD-43). FOTO Wikipedia

În perioada 07-10 ianuarie, nava americană de desant „USS Fort McHenry” (LSD-43) face o vizită în portul Constanța și staționează în Terminalul „Pasagere”.

Pe timpul escalei, conducerea Comandamentului Flotei va primi vizita reprezentanților navei SUA, iar un detașament de militari de la Regimentul 307 Infanterie Marină va desfășura o vizită de documentare la bordul navei americane.

După plecarea din port, joi, 10 ianuarie, nava de desant „USS Fort Mc Henry” și Fregata „Regele Ferdinand” vor executa o serie de activități de instruire comune, în apele teritoriale ale României și în apele internaționale ale Mării Negre.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. bai romanasilor, navy times zice ca nava asta a lor cica vine in marea neagra, ptr a transmite un mesaj rusiei. voi ce ziceti?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*