FOTO În ziua prăznuirii Sfântului Arhidiacon Ștefan, doi copii abandonați au primit Taina Sfântului Botez la Cumpăna

Doi copii aflați în plasament au fost botezați cu ajutorul Primăriei Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Cu prilejul prăznuirii sărbătorii Sfântului Ştefan, doi copii aflaţi în asistenţă maternală au fost încreştinaţi la Cumpăna.

Micuțele, pentru că este vorba de două fetițe, sunt în grija unor asistenți maternali care îi cresc cu multă dragoste. Lor li se alătură acum și părinții spirituali care i-au botezat astăzi la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Cumpăna. Nașii celor două fetiţe povestesc că le-au văzut pe micuțe abia la biserică. Le-au îndrăgit pe loc și spun că vor avea grijă de ele toată viața. Cu aceasta ocazie, copiii au primit în dar câte o icoană de la primarul comunei, Mariana Gâju.

Evenimentul a fost organizat de Primăria comunei Cumpăna în colaborare cu Direcţia Generalǎ de Asistenţǎ Socialǎ şi Protecţia Copilului Constanţa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*