FOTO Zeci de sancțiuni contravenționale, aplicate de polițiștii locali pentru parcări și staționări ilegale. Opt autovehicule au fost ridicate

Zeci de sancțiuni contravenționale, aplicate de polițiștii locali pentru parcări și staționări ilegale. FOTO DGPL

Chiar dacă amenzile nu sunt de neglijat și riscă să le fie ridicate mașinile, unii constănțeni continuă să oprească ori să staționeze în locuri în care acest lucru nu este permis.

Agenții din cadrul Serviciului Rutier al Direcției Generale Poliția Locală Constanța au continuat să acționeze pentru sancționarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile O.U.G. 195/2002R privind oprirea sau staționarea  autovehiculelor în zonele unde există indicatoare specifice.

„Mai exact, în data de 17 martie au fost aplicate 87 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare totală de 23.780 de lei, și 178 de puncte de penalizare. Totodată, opt autovehicule au fost ridicate de pe partea carosabilă a drumului public”, au precizat reprezentanții DGPL Constanța.

Polițiștii locali acționează în mod constant pentru asigurarea fluenței pe drumurile publice și pentru defășurarea în siguranță a circulației rutiere.

Poliția Locală Constanța atrage atenția asupra importanței respectării regulilor de circulație.

„Le mulțumim tuturor celor care ne-au semnalat problemele întâlnite și îi rugăm să facă în continuare acest lucru la numărul de telefon: 0241.484.205- Dispecerat- Direcția Generală Poliția Locală”, au mai transmis sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*