Jandarmii constănțeni au deranjat un bișnițar ce vindea haine contrafăcute

Bișnițarul a fost lăsat fără marfă. FOTO GJM Tomis Constanța

Jandarmii au surprins în Constanţa, o persoană care dorea să vândă fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, zeci de articole de îmbrăcăminte.

În seara de duminică, 13 mai, ora 20.00, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în municipiul Constanţa, în apropiere de gară, l-au surprins pe I.M. de 38 de ani din localitate, în timp ce dorea să comercializeze fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, 39 articole de îmbrăcăminte sport, susceptibile de a fi contrafăcute.

Luat la întrebări, nu a putut prezenta documente de provenienţă a mărfii. În plus, nu deţinea nici autorizaţie de comercializare a bunurilor. Prin urmare, jandarmii i-au întocmit actele de constatare pentru fapta de punere în circulaţie, fără dret, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Bunurile oprite de la comercializare (articole de îmbrăcăminte -treninguri, pantaloni scurţi sport) au fost indisponibilizate, în vederea confiscării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*