Jandarmii constănțeni au deranjat un bișnițar ce vindea haine contrafăcute

Bișnițarul a fost lăsat fără marfă. FOTO GJM Tomis Constanța

Jandarmii au surprins în Constanţa, o persoană care dorea să vândă fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, zeci de articole de îmbrăcăminte.

În seara de duminică, 13 mai, ora 20.00, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în municipiul Constanţa, în apropiere de gară, l-au surprins pe I.M. de 38 de ani din localitate, în timp ce dorea să comercializeze fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, 39 articole de îmbrăcăminte sport, susceptibile de a fi contrafăcute.

Luat la întrebări, nu a putut prezenta documente de provenienţă a mărfii. În plus, nu deţinea nici autorizaţie de comercializare a bunurilor. Prin urmare, jandarmii i-au întocmit actele de constatare pentru fapta de punere în circulaţie, fără dret, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Bunurile oprite de la comercializare (articole de îmbrăcăminte -treninguri, pantaloni scurţi sport) au fost indisponibilizate, în vederea confiscării.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*