FOTO VIDEO Un tânăr beat a provocat un accident grav pe o stradă din Medgidia

BMW-ul și-a oprit cursa nebunească într-o dacie parcată

Un individ care s-a crezut pilot de curse la volanul BMW-ului său pe străzile din Medgidia după ce a băut, a ajuns la spital și s-a ales și cu un dosar penal, distrugând două mașini parcate.

Accidentul s-a produs în jurul orei 22.15, pe bulevardul Independenței din Medgidia, în zona magazinului Lidl. Potrivit martorilor, un BMW care circula cu viteză mare a fost scăpat de sub control, moment în care a acroșat o autoutilitara parcata pe partea dreapta a drumului, iar de aici a ricoșat pe contrasens, unde s-a izbit frontal cu o autoutilitara Dacia parcata pe sensul opus.

Singura victimă a accidentului a fost șoferul de pe BMW, care a fost transportat la Spitalul Medgidia cu un traumatism cranian. Lucrătorii Serviciului Rutier au stabilit că individul se afla sub influența băuturilor alcoolice, în urma testării cu aparatul Drager acesta indicând 0,77 mg/l alcool pur în aerul respirat.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*