Doi adolescenți în pericol de înec la Mangalia

Un echipaj SMURD a fost trimis la locul solicitării. FOTO Catalin Schipor

Doi adolescenţi, în vârstă de 14 şi 15 ani, au fost la un pas de înec în Mangalia, în zona Belvedere. Aceștia au fost scoși din apăși salvați de către martori.

Potrivit martorilor, cei doi băieți s-au aventurat în apele mării fără să țină cont de faptul că vântul suflă cu putere și sunt curenți puternici. La un moment dat nu au mai putut să se întoarcă la mal și au început să strige după ajutor. Norocul lor a fost că au intervenit câteva persoane care făceau kitesurfing în zonă și i-au scos la mal până să ajungă echipajele de intervenție la fața locului, alertate de martorii de pe mal.

Personalul medical al ambulanței și SMURD-ului ajunse la locul solicitării le-au acordat primul ajutor. Potrivit reprezentanților SAJ Constanța, pacienţii au fost transportaţi la Spitalul Mangalia, pentru supraveghere, fiind conştienţi, fără probleme respiratorii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*