Vârstnică rănită grav în urma unui accident rutier înregistrat în localitatea 23 August

Două persoane au fost rănite în urma accidentului. FOTO IPJ Constanța

Un grav accident rutier s-a produs sâmbătă după amiază în localitatea 23 August. Un tânăr a pătruns cu mașina pe care o conducea în Drumul Național fără să respecte semnele de circulație și a lovit un plin un autoturism care circula regulamentar.

La accident, potrivit polițiștilor din cadrul IPJ Constanța, un tânăr, în vârstă de 19 ani, din Mangalia, a condus un autoturism VW dinspre localitatea Dulcești spre DN 39. La intersecția cu drumul național nu a respectat semnificația indicatorului Oprire“ și a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia Duster, condus de o femeie, în vârstă de 64 de ani.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui tânăr în vârstă de 19 ani, pasager în primul autoturism și vătămarea corporală gravă a unei femei, în vârstă de 74 de ani, pasageră în al doilea autoturism.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*