FOTO Un bebeluș în vârstă de 8 luni a decedat în urma unui incendiu dintr-o locuință din Cogealac

Un copil de opt luni și-a pierdut viața într-un incendiu la Cogealac. FOTO ISU Dobrogea

Un copil în vârstă de opt luni a ars de viu într-un incendiu care a izbucnit în locuința părinților săi din Cogealac. Pompierii ajunși la fața locului nu au putut intra după el din cauza focului violent.

Pompierii au fost solicitați în dimineața de sâmbătă 7 decembrie, în jurul orei 8.35 să intervină la un incendiu  izbucnit într-o locuință de pe strada Morii din comuna Cogealac, locuință în care se afla și un copil. La fața locului au fost trimise două autospeciale de  stingere cu apă și spumă a ISU Dobrogea și o ambulanță SMURD tip B.

La ajungerea echipajelor incendiul se manifesta violent cu flacără la 2 camere ale locuinței, în care se afla și un bebeluș în vârstă de opt luni.

În cele din urmă, pompierii au reușit să stingă incendiul, dar nu au mai putut salva copilul.

UPDATE

Pompierii au stabilit ca și cauză probabilă a izbucnirii incendiului, un sistem de încălzire amplasat necorespunzător față de materiale combustibile.  În urma incendiului au mai rezultat alte două victime, bunica copilului cu atac de panica și mama copilului cu arsuri pe corp și cai respiratorii.

Mama copilului a fost preluata de echipajul SMURD B și transportata la spital.

Aceasta le-a spus polițiștilor că dimineață în jurul orei 7.00 a aprins focul în sobă și a plecat până la o vecină, lăsându-i pe cei trei copii, de 4 ani, 2 ani și cel de 8 luni singuri în casă, iar când s-a întors, casa ardea, iar cei doi copii mai mari erau afară. A încercat să intre după cel mic, dar nu a reușit.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*