Numărul deceselor din Constanța a persoanelor confirmate cu COVID-19 a ajuns la trei

Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Grupul pentru Comunicare Strategică a transmis prin intermediul Prefecturii Constanța faptul că la nivelul județului a fost înregistrat un al treilea caz de deces al unui pacient confirmat pozitiv cu COVID-19.

Cazul de deces cu numărul trei este al unui că bărbat în vârstă de 66 ani din județul Constanța. Acesta a fost în contact cu un caz confirmat, fiind internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța.

I-au fost prelevate probe în data de 27 martie și tot în aceiași zi a venit confirmarea de la laborator de pozitiv COVID-19.

În data de 5 aprilie, a fost înregistrat decesul.

Acesta este cel de-al treilea deces înregistrat în județul Constanța la persoanele confirmate cu COVDI-19, primul fiind înregistrat pe 28 martie.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*