VIDEO Incendiu la City Park Mall Constanța. Peste 1500 persoane au fost evacuate

Incendiu la City Park Mall Constanța. FOTO Captură Video ISU Dobrogea
Incendiu la City Park Mall Constanța. FOTO Captură Video ISU Dobrogea

City Park Mall Constanța este locația din oraș unde au lovit toate nenorocirile. Incendii, tavene căzute, inundații și alte probleme au afectat rând pe rând centrul comercial.

Pe 6 august, un nou incendiu a izbucnit în zona Food Court. Pompierii militari din Constanța au intervenit cu două autospeciale de stingere și o autoscară. Angajații mall-ului, ajutați de polițiștii de la Secțiile 1 și 2 Constanța au evacuat peste 100 de persoane.

Echipele de intervenție au găsit un incendiu la coșurile de evacuare de fum ale zonei de alimentație.

Cauza incendiului este în curs de stabilire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*