FOTO VIDEO Turist amendat cu 10.000 de lei după ce a intrat cu mașina pe o plajă din Saturn

Turist amendat cu 10.000 de lei după ce a intrat cu mașina pe o plajă din Saturn

Un bărbat din București a fost amendat joi, 22 iulie, cu 10.000 de lei după ce a fost surprins cu autoturismul pe o plajă din stațiunea Saturn.

„În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia s-au sesizat cu privire la faptul că, un autoturism, aparținând unui bărbat, de 43 de ani, din București, se află pe o plajă din stațiunea Saturn”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

1 Trackback / Pingback

  1. Bărbatul amendat după ce a intrat cu mașina pe plaja din Saturn are patru dosare penale, strânse pe litoral în ultima lună – CTnews

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*