Bărbatul amendat după ce a intrat cu mașina pe plaja din Saturn are patru dosare penale, strânse pe litoral în ultima lună

Bărbatul de 43 de ani, din București, amendat joi, 22 iulie, după ce a intrat cu mașina pe plaja din Saturn, are patru dosare penale, pentru diverse infracțiuni rutiere, comise în ultima lună pe litoral.

„Acesta face obiectul cercetărilor în patru dosare penale privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea a unui vehicul având suspendată exercitarea dreptului de a conduce și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive”, au precizat reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.

Potrivit polițiștilor constănțeni, aceste fapte au fost săvârşite în perioada 13 iunie – 22 iulie, în stațiunea Vama Veche, în municipiul Constanța și în stațiunea Saturn.

În prezent, bărbatul se află la sediul Poliției municipiului Mangalia pentru audieri, urmând ca Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia să se pronunțe asupra măsurilor legale.

Un bărbat din București a fost amendat joi, 22 iulie, contravențional, cu 10.000 de lei după ce a fost surprins cu autoturismul pe o plajă din stațiunea Saturn.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*