FOTO VIDEO Trei metode inovative anti-celulită la New York Beauty Salon din Constanța. Rezultatele apar după două sau trei ședințe

Tratament anticelulitic la New York Beauty Salon Constanța. FOTO Ctnews.ro

În ziua de azi nu ai nevoie de foarte mulţi bani ca să slăbeşți și nici de foarte mult timp. În schimb, trebuie voinţă.  Salonul New York Beauty Salon vine în ajutor cu trei metode inovative care dau rezultate clare și vizibile aproape imediat. Sunt științifice, sunt testate deja în Occident și se aplică de către specialiști.

Cele trei tratamente sunt radiofrecvența monopolară, vacuumul cu infraroșu și drenajul mecanic limfatic. Adina Cocargeanu, kinetoterapeut la New York Beauty Salon din Constanța, explică fiecare tratament în parte.

“Pe scurt, radiofrecvența este folosită pentru a încălzi țesutul adipos (merge la fel de bine și pe celulită, pe vergeturi și pe tonifierea pielii). Apoi continuăm cu vacuumul care are inclusă și tehnologia în infraroșu. Ea menține constantă căldura țesutului adipos pe care îl vom modela cu ajutorul vacuumului. La sfârșit vom interveni cu un drenaj mecanic pentru a elimina tot ce am lucrat și a avea rezultatele cele mai potrivite și mai bune”, spune Adina Cocargeanu.

Radiofrecvența este o terapie de vârf care topește țesutul adipos, reduce aspectul de coajă de portocală, tonifiază pielea, reduce ridurile și face lifting instantaneu. Principiul de funcționare se bazează pe undele radio, care încălzesc țesutul adipos, făcându-l mai ușor de distrus cu celalalte tehnici ce urmează. Practic radiofrecvența strânge fibrele de colagen și stimulează producția altor fibre de colagen.

“Merge foarte bine pe vergeturi și pe celulită, deci vom reuși să nivelăm suprafața corpului. Reușim să scăpăm de aspectul de “coajă de portocală” și să obținem o piele întinsă. La vergeturi se pretează foarte bine pentru că reușim să strângem – prin producția de colagen – ruptura de colagen formată. Vergetura este practic, o ruptură de colagen, iar cu ajutorul radiofrecventei reușim să strângem acea prăpastie care se formează”. explică kinetoterapeutul Adina Cocargeanu.

Așa începe orice tratament pentru slăbit sau anti-celulită la New York Beauty Fashion, în Constanța. Nu înainte ca specialiștii să stea de vorba cu clienta, să stabilească ce își dorește și ce nevoi are, după care să îi propună planul de tratament. În cele din urmă se fac niște măsurători pentru că în acest fel să poată fi evaluat progresul făcut prin aplicarea tehnicilor ce urmează.

“Stabilim un plan de tratament în funcție de programul persoanei, pentru că sunt clienți foarte ocupați care pot să vină mai rar la noi la salon și în cazul lor vom interveni cu alte tratamente, dar sunt și clienți care reușesc să vină mai des și atunci combinăm mai multe terapii ca să avem rezultate bune într-un timp mai scurt” precizează Adina Cocargeanu.

O ședința de radiofrecvență durează între 20 și 25 de minute.Terapeutul lucrează doar partea din spate a coapsei și fesele – acestea sunt cele două zone unde doamnele acumulează țesutul adipos, cu precădere. Urmează apoi pasul 2: vaccumul cu infraroșu. El înmoaie țesutul și activează circulația sanguină, adică ajută să mențină temperatura zonei încălzite anterior cu ajutorul radiofrecventei. Tehnologia vacuumului remodelează pielea.

“Combinația vacuum + infraroșu produce mobilitatea țesutului conjunctiv, decongestioneaza zonele hipersensibile, stimulează circulația sanguină și limfatică și oxigenează țesutul adipos. Sparge micro și macronodulii celulitei adipoase și merge foarte bine și pe celulita de gradul 1 și de gradul 4, adică și pentru cea ușoară și pentru cea foarte pronunțată.  Și această etapă durează tot 20-25 minute pentru că se lucrează aceeași parte a corpului (spatele coapselor și fesele)”, explică Adina Cocargeanu de la New York Beauty  Salon Constanța.

De fapt, razele infraroșii stimulează terminațiile nervoase de la nivelul pielii, iar efectul imediat este detoxifierea și eliminarea apei reținute în exces. În felul aceste se atenuează aspectul coajei de portocală. Și se ajunge apoi la pasul 3.

“Pasul 3 constă într-un drenaj mecanic: vom îmbrăca niște ghetuțe pneumatice și cu ajutorul compresiei și decompresiei vom drena tot ce am lucrat timp de 50 de minute în cei doi pași anteriori. Vom elimina apa și celulele moarte care se vor duce către stațiile ganglionare și se vor elimina prin urină. Rezultatele acestor tratamente corporale sunt mult potențate cu ajutorul drenajului limfatic. Acest drenaj limfatic se poate face și manual, însă nu are eficiența și efectul atât de puternice precum le are un drenaj mecanic”, spune Adina Cocargeanu.

Costumul pneumatic se umflă și dezumflă alternativ și în felul acesta presează pe harta limfatică a pacientului, obligând lichidele din corp și limfa, să meargă către stațiile ganglionare și de acolo la rinichi și transpirație. Eliminăm apa și spargem adipocitele (celulele-depozit de grăsime) iar efectul de slăbire se vede imediat chiar și după o singură ședința de drenaj mecanic. Prima senzație va fi de picioare ușoare, lejere și de eliberare. Este o tehnologie foarte bună pentru persoanele cu retenție de apă, pentru că rezultatul se vede imediat, iar după 2-3 ședințe de tratamente cu radiofrecvență, vacuum și presodrenaj rezultatele sunt garantate.

De câte ședințe este nevoie ? Numărul lor depinde de la client la client. O persoană de 60 de kilograme va avea rezultate mai rapide decât una de 80 de kilograme sau mai mult. Apoi contează și stilul de viață, pentru că la o persoană sportivă automat rezultatele vor fi mult mai rapide, însă dacă persoana este sedentară, atunci și rezultatele vor fi mai lente. Toate aceste detalii sunt aflate în cadrul unei discuții care are loc înaintea acestui tratament.

“Discutăm sincer ca să aflăm fiecare cu ce se hrănește, ce stil de viață are – tocmai ca să știm și la ce ne așteptăm la sfârșitul unui tratament. Apoi vin sfaturile pentru acasă. Este foarte bine să evităm carbohidrații, băuturile acidulate și mâncărurile tip fast food, să bem apă bineînțeles ca să se poată face circuitul de eliminare și ar mai fi bună și o ușoară mișcare, pentru că și asta ne ajută să eliminăm. Măcar o plimbărică, o alergare pentru cine dorește… Și o plimbare în parc la urma-urmei, cu copilul, cu cățelul, cu bicicleta – orice mișcare este binevenită”,mai spune kinetoterapeutul de la New York Beauty Fashion.

Oferta New York Beauty Salon pe criolipoliză sună bine în perioada aceasta. Trei ședințe de tratament costă 1125 lei. O altă ofertă vine de la tratamentele faciale cu oxigen hiperbaric: dacă achitați două astfel de tratamente, primiți o ședință gratuită de criolipoliză.

Pe terapeuții de la New York Beauty Salon îi găsiți la adresa: strada Făgetului, numărul 138, bloc ST7, Constanța sau la numărul de telefon 0754 224 455 și pe pagina de Facebook New York Beauty Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*