Spitalul Județean Constanța suplimentează paturile de terapie intensivă pentru pacienții gravi, infectați cu coronavirus

Spitalul Județean Constanța

Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgență Constanța suplimentează paturile de terapie intensivă pentru pacienții aflați în stare gravă din cauza noului coronavirus.

Potrivit conducerii instituției, nouă paturi speciale de terapie intensivă vor fi disponibile zilele care urmează, pe lângă cele 14 deja existente. În afară de cele nouă paturi ATI, vor mai fi alocate încă 12 paturi terapie intermediară (dotate cu oxigen). Astfel, Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța va dispune de 23 de paturi ATI și 42 de paturi terapie intermediară (30 existente).

Spitalul Județean Constanța suplimentează paturile de terapie intensivă pentru pacienții gravi, infectați cu coronavirus. FOTO SCJU Constanța

De la începutul pandemiei și până în prezent, în cadrul secției Terapie Intensivă a SCJU Constanța au fost tratați 1.305 pacienți diagnosticați cu COVID-19.

„Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța vă asigură că, în permanență, se depun eforturi și se iau toate măsurile pentru asigurarea unui act medical continuu și de calitate. În același timp, pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur, vă sfătuim să aveți în continuare răbdare, să respectați cu strictețe recomandările autorităților și să vă adresați medicului de la primele semne de boală”, au transmis reprezentanții SCJU Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*