FOTO VIDEO TIR răsturnat la intrare pe autostrada A4. Șoferul a fost scos dintre cabină după mai bine de o oră

Accident cu TIR răsturnat la intrare pe autostrada A4. FOTO Adrian Boioglu
Accident rutier. FOTO Adrian Boioglu / Arhiva CTnews

Accident la indigo la intrarea pe autostradă. La patru luni după ce un șofer și-a pierdut viața după ce TIR-ul său a ieșit de pe autostradă și s-a răsturnat, un alt conducător auto a fost pus într-o situație similară. De această dată însă, bărbatul a supraviețuit.

Incidentul a avut loc pe breteaua care urcă pe autostrada A4 dinspre Valu lui Traian, la puțin timp după ora 12.00 a zilei de marți. Conducătorul auto a pierdut controlul volanului în curbă și mașina încărcată cu semințe de rapiță a căzut pe partea stângă.

Întreaga cantitate de semințe s-a răsturnat pe bretea și în râpa de lângă, iar bărbatul din Adamclisi a fost prins între fiarele contorsionate. Elicopterul SMURD a fost trimis imediat în zonă iar circulația rutieră a fost blocată.

Echipa de intervenție de la SMURD și pompierii militari de la ISU Dobrogea au lucrat vreme de o oră pentru a-l scoate pe șofer din cabină. Intervenția a fost una dificilă din cauza poziției bărbatului, dar și datorită faptului că mașina era strivită sub propria greutate. În tot acest timp, șoferul a fost conștient.

Medicii spun că a avut mare noroc că a supraviețuit și a fost scos de acolo cu traumatisme ale membrelor inferioare și de torace, dar nimic care să-i pună viața în pericol.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*