FOTO VIDEO TIR răsturnat la intrare pe autostrada A4. Șoferul a fost scos dintre cabină după mai bine de o oră

Accident cu TIR răsturnat la intrare pe autostrada A4. FOTO Adrian Boioglu
Accident rutier. FOTO Adrian Boioglu / Arhiva CTnews

Accident la indigo la intrarea pe autostradă. La patru luni după ce un șofer și-a pierdut viața după ce TIR-ul său a ieșit de pe autostradă și s-a răsturnat, un alt conducător auto a fost pus într-o situație similară. De această dată însă, bărbatul a supraviețuit.

Incidentul a avut loc pe breteaua care urcă pe autostrada A4 dinspre Valu lui Traian, la puțin timp după ora 12.00 a zilei de marți. Conducătorul auto a pierdut controlul volanului în curbă și mașina încărcată cu semințe de rapiță a căzut pe partea stângă.

Întreaga cantitate de semințe s-a răsturnat pe bretea și în râpa de lângă, iar bărbatul din Adamclisi a fost prins între fiarele contorsionate. Elicopterul SMURD a fost trimis imediat în zonă iar circulația rutieră a fost blocată.

Echipa de intervenție de la SMURD și pompierii militari de la ISU Dobrogea au lucrat vreme de o oră pentru a-l scoate pe șofer din cabină. Intervenția a fost una dificilă din cauza poziției bărbatului, dar și datorită faptului că mașina era strivită sub propria greutate. În tot acest timp, șoferul a fost conștient.

Medicii spun că a avut mare noroc că a supraviețuit și a fost scos de acolo cu traumatisme ale membrelor inferioare și de torace, dar nimic care să-i pună viața în pericol.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*