Exercițiul multinațional de luptă antisubmarin „Dogu Akdeniz 19” s-a încheiat, iar fregata „Regele Ferdinand“ revine acasă

Exercițiu militar internațional. FOTO Forțele Navale Române

Aproximativ 48 de nave, aeronave și submarine, 4700 de militari din 15 state partenere  au participat la exercițiul internațional al cărei gazdă a fost Turcia.

Fregata „Regele Ferdinand” a participat la Exercițiul multinațional de luptă antisubmarin „Dogu Akdeniz 19”, organizat de Forțele Navale ale Turciei , în Marea Mediterană, alături de cele aproximativ 48 de nave, aeronave și submarine ale partenerilor străini. Peste 4.700 de militari din 15 state partenere au executat diverse scenarii de luptă în diferite medii de acțiune pentru creșterea nivelului de interoperabilitate.

Fregata „Regele Ferdinand” acostează sâmbătă, 23 noiembrie, la ora 16.00, în Portul Militar Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*