FOTO VIDEO Accident mortal la intrarea pe autostrada A4. Un șofer de TIR a murit după ce vehiculul s-a răsturnat într-o râpă

TIR răsturnat la intrare pe A4
TIR răsturnat la intrare pe A4

Un TIR încărcat cu ciment s-a răsturnat vineri dimineața la intrare pe autostrada A4. Autotrenul a rupt balustrada și a ajuns într-o râpă. Șoferul a murit pe loc.

Anchetatorii spun că Marian Căiță, de 63 ani din Murfatlar a pierdut controlul volanului pentru că nu a adaptat viteza la condițiile de drum.

Revenim cu amănunte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. FOTO VIDEO TIR răsturnat la intrare pe autostrada A4. Șoferul a fost scos dintre cabină după mai bine de o oră | Constanța News

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*