Sfârșit tragic pentru un șofer – s-a răsturnat cu mașina pe Autostrada A2 și a fost proiectat prin parbriz

Autostrada A4 trafic rutier. FOTO Catalin Schipor

În condiții încă neelucidate, un conducător auto a pierdut controlul mașinii pe care o conducea pe Autostrada A2 și s-a răsturnat. Bărbatul nu purta centura de siguranță și a fost proiectat pe carosabil, unde și-a pierdut viața.

Accidentul s-a produs în jurul orei 17.30  pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 158, pe sensul de mers către capital, după podul de la Cernavodă spre Fetești. Potrivit polițiștilor, şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, a lovit o glisieră metalică şi s-a răsturnat, fiind proiectat în afara vehiculului, impact în urma căruia a decedat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*