FOTO VIDEO Sute de social democrate au petrecut de “Ziua Femeii” la Mamaia. Felix Stroe le-a adus aminte că urmează alegerile, Decebal Făgădău le-a oferit mărțișoare

Mariana Gâju și conducerea PSD au dat starul petrecerii. FOTO Adrian Boioglu
Mariana Gâju și conducerea PSD. FOTO Adrian Boioglu

Anul trecut dansau alături de Radu Mazăre, în 2016 au petrecut cu noua conducere a partidului. Femeile Social Democrate din Județul Constanța s-au strâns în acest weekend la un restaurant din Mamaia la inițiativa președintei OFSD, Mariana Gâju.

“Ziua Internațională a Femeii” a fost prilejul perfect pentru transmiterea mesajelor de încurajare pentru alegeri dar și pentru o socializare pur românească. Meniul putea fi ușor comparat cu cel al unei nunți de bună calitate, iar horele românești au fost oprite doar de acordurile arăbești sau grecești.

Petrecerea femeilor social democrate le-a adus la Constanța pe europarlamentarul Viorica Dăncilă, președintele OFSD la nivel național și pe senatorul Ecaterina Andronescu, vicepreședintele PSD. Una dintre mese a fost rezervată bărbaților din PSD Constanța cu funcții de conducere. Participantele nu au ratat ocazia de a-și face poze cu nou-revenitul în partid, Gheorghe Donțu și l-au aplaudat pe președintele Felix Stroe care le-a adus aminte că vin alegerile.

La masa bărbaților puteau fi văzuți viceprimarul Costin Răsăuțeanu, deputatul Mircea Dobre, consilierul George Vișan, senatorul Nicolae Moga, dar și președintele ecologiștilor socialiști, Valentin Adem. Primarul Decebal Făgădău a ajuns la petrecere trei ore mai târziu, dar era încărcat cu mărțișoare. A ales să ofere doamnelor mărțișoare hand-made din ceramică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*