Cod galben de vânt puternic la Constanța, valabil sâmbătă, 18 februarie

Constanța se va afla, sâmbătă, sub Cod galben de vânt puternic. FOTO: Primăria Constanța

Meteorologii au emis o atenționare „Cod galben” de vânt puternic la Constanța, valabilă sâmbătă, 18 februarie, începând de dimineață, de la ora 08.00 și până la ora 20.00.

Astfel, Centrul Meteorologic Regional Dobrogea informează că în municipiul Constanța vor fi intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 55 – 65 km/h.

„În aceste condiții, cetățenii sunt rugați să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum și a imobilelor aflate în construcție”, au transmis reprezentanți ai Primăriei Constanța.

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

  • Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550.055;
  • Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală – 0241/484.205 și 0341/922;
  • Dispecerat Biroul Apărare Civilă, Sănătate și Securitate în Muncă și Situații de Urgență – 0737/552.271.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*